Går du glipp av salgsmuligheter?

Fredrik Muri Slettestøl
Chief Product Officer
August 24, 2023

I dagens stadig mer konkurransedrevne forretningsmiljø er det dumt å la salgsmuligheter passere fordi man ikke får de med seg. Dette gjelder spesielt når det kommer til offentlige anbud, hvor muligheten til å delta kan åpne dører til nye kontrakter og vekst. I lys av dette har SourceMagnet tatt et stort skritt mot å forenkle bedrifters tilgang til offentlige anbud i Norge ved å introdusere en varslingstjeneste. Vår løsning gir bedrifter en effektiv og tidsbesparende måte å holde seg oppdatert på offentlige anbud.

Hva er SourceMagnet's varslingstjeneste?

SourceMagnet's varslingstjeneste for offentlige anbud er en digital plattform som gir bedrifter muligheten til å til å sette opp og motta regelmessige varslinger om de nyeste offentlige anbudene som publiseres i Norge. Dette kan omfatte alt fra byggeprosjekter og innkjøp av tjenester til leveranser av varer til ulike kommunale og offentlige institusjoner. Ved å abonnere på denne tjenesten vil bedrifter motta skreddersydde varsler som er basert på deres bransje, geografiske preferanser, og ut i fra hvilke produkter og tjenester de tilbyr. Dette eliminerer behovet for manuelt å lete og følge med på Doffin hvor offentlige anbud publiseres, og gir bedrifter muligheten til å fokusere mer på utarbeidelse av konkurransedyktige tilbud.

Fordeler for bedrifter:

1. Tidsbesparelse: En av de største utfordringene med å følge med på offentlige anbud er at man må sitte å følge med jevnlig for å ikke gå glipp av en salgsmulighet. SourceMagnet's varslingstjeneste kutter ned på dette ved å levere de mest relevante anbudene på epost direkte til din innboks.

2. Bedre muligheter: Ved å få tilgang til anbudsinformasjon tidlig i prosessen, kan bedrifter begynne å utforme sine tilbud mer grundig og nøyaktig. Dette øker sjansene for å levere konkurransedyktige tilbud som møter oppdragsgivers krav.

3. Skreddersydde og fleksible varslinger: Du kan enkelt sette opp flere varslinger og velge hvem som skal motta de ulike varslingene enten de inneholder ulik geografi, ulike produkter og tjenester eller nøkkelord. SourceMagnet's plattform sikrer at bedrifter mottar varslinger på epost når det legges ut nye anbud som passer dine kriterier. Dette reduserer risikoen for å gå glipp av anbud som dere kunne levert tilbud på.

Hvordan fungerer tjenesten?

SourceMagnet's varslingstjeneste er enkel å ta i bruk og vi hjelper deg gjerne med å sette opp og tilpasse de varslene du ønsker. Du kan enkelt registrere deg på plattformen og oppgi informasjon om deres bransje, geografiske område og nøkkelord som de ønsker å motta varslinger om. Deretter vil du motta skreddersydde varsler på epost til de e-postadressene du har oppgitt. Dette gir en sømløs og brukervennlig opplevelse for alle typer bedrifter, uavhengig av deres størrelse eller ekspertise.

Konklusjon:

SourceMagnet's nye varslingstjeneste gjør det enkelt å overvåke anbud slik at du ikke trenger å bruke tid på å overvåke markedet manuelt! Bli kunde i dag og sikre deg mot at du går glipp av salgsmuligheter til kommunal og offentlig sektor.